LEOE Speciál Kiállítás 2018

2018.04.23 20:00

Egyesületünk április 22-én rendezte idei Speciál Kiállítását, ahol rekord létszámú nevezést regisztráltunk, 54 leonbergi vett részt. A mi kennelünket 10 kölyök képviselte - ezúton is nagyon köszönöm a gazdiknak, hogy eljöttek! Beneveztük még Dottit, kennelalapító kutyánkat, és eljött Alex egyik kisfia is, Brúnó, így aztán volt kiért izgulni. :)

A csapatunk egy része (fiatalabb Aslan és Lara nincsenek a képen):

A bébi osztályos kutyákat dr. Hargitai Gábor bíró úr bírálta. A kanok versenyében Aslan (Darwin), Brúnó (Dallas) és Darth Vader (Darko) indult, mindhárman nagyon ügyesek voltak és a legjobb eredményt, nagyon ígéretes minősítést kaptak!

Lions from Fairy Tale Darwin "Aslan": nagyon ígéretes 1. Gazdik: Szabolcs Márta és Szabolcs László

Lions from Fairy Tale Dallas "Bruno": nagyon ígéretes 2. Gazdi: Baksay Éva

A bébi osztályos lányok, fiútestvéreikhez hasonlóan, szintén mindhárman nagyon ígéretes minősítést szereztek! :)

Lions from Fairy Tale Daisy "Daisy": nagyon ígéretes 1. Gazdik: Fülöpné Nemes Ildikó és Komendánt-Fülöp Adrienn

Lions from Fairy Tale Dolce Vita "Magdi": nagyon ígéretes 2. Gazdik: Zsolnai Júlia és dr. Vépi Attila

Lions from Fairy Tale Druida "Leia": nagyon ígéretes 3. Gazdi: Gellért-Beszedics Hajnalka

A fiatal, növendék, nyílt, champion és veterán osztályokat, a Dániából érkező, több, mint 30 éve leonbergiket tenyésztő Jorgen Hansen bíró úr bírálta.

Aslan hobbi osztályban indult a nyílt kanok között. Idén is szuper leíró bírálatot kapott, és - mint mindig - öröm volt felvezetni. :-)

Az örökké vidám és csupaszív Balu nyílt osztályban indult, nagyon szép leíró bírálatot kapott. Gazdi: Paulné Zoltán Zsuzsa.

Alex kisfia, Luca-Guard Forever Bruno nyílt osztályban indult, és kitűnő2, Res.CAC címet szerzett. Gratulálunk a tenyésztőknek, Kirják Józsefnek és Kirják Emesének, és a gazdinak, Törökné Katona Reginának! :)

Picúr növendék osztályban kitűnő1, CAC címet szerzett. Gazdik: Komendánt-Fülöp Adrienn és Komendánt Péter.

Dottit két év szünet után, utolsó alkalommal neveztük champion osztályba, hiszen pár hét múlva már veterán osztályban versenyezhet majd. Tökéletes búcsú volt ez a felnőtt osztályoktól, szép befejezése a sikeres kiállításos éveknek: kifogástalan ringdresszúrával, korát meghazudtolóan dolgozott, és futott (!) a nála felennyi, negyedannyi idős versenytársaival. Kitűnő minősítést és harmadik helyet szerzett! Elmondhatatlanul büszke vagyok rá! Természetesen nekünk az a fontosabb, hogy makkegészséges, boldog és kiegyensúlyozott, nagyon jól érezte magát vasárnap a gyerekei és unokái társaságában. Hamarosan veterán osztályban folytatjuk! :)